Coronatest voor bedrijven?

SNELTEST voor uw werknemers

Wilt u als werkgever sneltesten aanvragen voor uw werknemers? Wilt u hier meer over weten, heeft u advies nodig of wilt u juist coronatesten voor uw werknemers inplannen? Vul onderaan de pagina het contactformulier in en wij nemen binnen 2 uur contact met u op.

Informatie voor bedrijven

Covid Test Clinic biedt bedrijven betrouwbare COVID-19 testen aan. Dit doen we met een snelle service waarbij medewerkers snel terecht kunnen en altijd dezelfde dag al de uitslag hebben. Met onze COVID-19 testen helpen we werknemers weer sneller aan het werk en verhogen we de veiligheid op de werkvloer. We helpen ook bedrijven met (in-company) screenen van werknemers.

Maatwerk voor bedrijven

Covid Test Clinic biedt bedrijven en organisaties verschillende mogelijkheden. Wij bieden uw organisatie zowel PCR-testen als sneltesten aan. Wij kijken daarin naar een oplossing op maat. U kunt uw personeel namelijk laten langskomen naar onze kliniek. Maar wij bieden ook testen aan op locatie. Wij komen langs op uw bedrijfslocatie voor een screening van uw personeelsleden. U weet nog dezelfde dag of er coronabesmettingen zijn binnen uw bedrijf. U borgt hiermee de bedrijfscontinuïteit. Voor personeelsleden die op zakenreis moeten bieden wij natuurlijk de PCR test met gevalideerde reiscertificaat aan. Wij zijn ook gespecialiseerd in het bouwen en inrichten van testruimtes bij bedrijven op basis van Rijksoverheid en het RIVM richtlijnen.

Uitslag binnen 15 minuten

RIVM goedgekeurd

Gekwalificeerd personeel

Officieel reiscertificaat

Testen in onze kliniek

Uw bedrijf krijgt vouchers waarmee uw werknemers eenvoudig zelf een test kunnen plannen.
Prijs op aanvraag
  • Meer informatie? neem gerust contact.

Testen op locatie

Wij testen uw werknemers met betrouwbare sneltesten en PCR-testen op uw eigen werklocatie.
Prijs op aanvraag
  • Onder toezicht van BIG verpleegkundigen

Een eigen testlocatie op maat

Onze experts zijn gespecialiseerd in het opzetten en inrichten van een testruimte op maat, inclusief gecertificeerde personeel.
Prijs op aanvraag
  • Meer informatie? neem gerust contact.

Contactformulier voor bedrijven

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, heeft u advies nodig of wilt u juist coronatesten voor uw bedrijf inplannen? Neem dan gerust contact met ons op.