PCR-Test vanaf €50 & Sneltest vanaf €27,50

Bij testafname van twee of meer personen inclusief reiscertificaat .

Informatie voor reizigers

Wil je onbezorgd op vakantie gaan? Zoek je persoonlijk advies? En wil je zeker weten dat jouw reiscertificaat wordt erkend door de overheid en het RIVM? Maak dan snel een afspraak bij de Covid Test Clinic! Het certificaat dat Covid Test Clinic / HealthCheckCenters meegeeft, is door de overheid en het RIVM erkend en gecertificeerd om mee te reizen. Dit certificaat wordt ook geaccepteerd door werkgevers en is geheel conform de richtlijnen van het RIVM. Vooral voor Europees reizen wordt de Sneltest met certificaat veel gebruikt. De meeste landen hebben op dit moment een inreisbeperking als onderdeel van de coronamaatregelen. Een negatieve Sneltest en/of PCR-test met medisch certificaat is dan nodig om het land in te mogen reizen en verplichte quarantaine te vermijden.

Informatie over PCR-Test

De PCR test (polymerase chain reaction -test) is een test om aan te tonen of je op dit moment besmet bent met het coronavirus (SARS-CoV-2). Een door een arts afgenomen keel-en neusswab vormt de basis van de PCR test. Het opgevangen materiaal wordt in ons laboratorium geanalyseerd. Hieruit volgt een negatieve of positieve uitslag. Bij een negatieve PCR resultaat ontvangt u een medisch certificaat voor internationale reizen.

Informatie over Sneltest met reiscertificaat

In sommige gevallen is een PCR-Test met reiscertificaat nodig, Vaak is echter binnen Europa een Sneltest met een reiscertificaat al voldoende, dus controleer voor u op reis gaat goed de eisen die gesteld worden door het desbetreffende land. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in het zoeken van een juiste document.

Uitslag binnen 15 minuten

RIVM goedgekeurd

Gekwalificeerd personeel

Officieel reiscertificaat

Meer informatie over reizen en reiscertificaat