Beschikbaar bij Covid Test Clinic

Ben je niet in het bezit van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of geldig Digitaal Corona Certificaat? Geen paniek vanaf 10 oktober kun je je gratis laten testen bij één van de Covid Test Clinic in Den Haag centrumOegstgeestZoetermeer, Voorschoten of Noordwijk. Zo kun je toch gezellig een avond uit of lekker uit eten. Na een test ontvang je de uitslag veilig via email, sms en in de CoronaCheck-app.

Hoe kan ik me gratis laten testen?

Vanaf 5 oktober worden onze locaties zichtbaar bij Testenvoortoegang.org hier kun je ook de gratis test inplannen. Voer bij ’Waar wil je je laten testen” de postcode van onze locatie in Den haag Centrum,  Oegstgeest , Zoetermeer , Voorschoten of voor Noordwijk en kies dan voor de locatie van Health Check Center dit is dezelfde locatie als Covid Test Clinic (wij werken samen met Health Check Center)

Reiscertificaat bij Testen voor toegang

Wij maken met testen voor toegang gebruik van de SARS-COV-2-Rapid Antigen test. Als de test negatief is krijg je gewoon een QR code in je coronacheck app ook de internationale QR code alleen is deze test niet in ieder land geldig.


Weten welke test je nodig hebt? En wanneer? Alle informatie over het testbeleid van en naar jouw reisland vind je op nederlandwereldwijd.nl